Инструменти за градината

Инструменти за градината GARDENA

Независимо дали имате готова градина или планирате нов проект, със сигурност има много земя за покриване, преди да започнете работата. След това трябва да поддържате градината през различните сезони, ако искате тя да продължава да изглежда добре. Това може да звучи като много работа, но с добро обмисляне и правилните инструменти може да се превърне в нещо, което очаквате да свършите с нетърпение. Изберете инструментите и аксесоарите GARDENA, защото те не само са ефикасни, но и наистина помагат да свършите добра работа всеки път.

Ръчни инструменти GARDENA Инструменти CombiSystem GARDENA Моторни метли и листосъбирачи GARDENA
Култиватори GARDENA Раменни пръскачки GARDENA Лопати и вили GARDENA Terraline
Градински аксесоари GARDENA

Градински инструменти

Правилната комбинация от дръжка и инструмент за всяка задача в градината.

GARDENA combisystem е умна система, която съчетава различни дръжки с различни инструменти, така че лесно да покриете много приложения в градината. Една дръжка може да се използва за няколко градински инструмента, например дървена дръжка с гребло, мотика, метла за улици или дори лопата за сняг, без никакъв проблем. Простото, точно фиксиране чрез винт осигурява стабилна, сигурна и удобна работа. Ръчните инструменти GARDENA combisystem са умни и удобни партньори за грижа за саксиите и по-малките цветни и зеленчукови лехи.

Градински култиватор

Удобният начин да разрохквате почвата

Изваждането на добрата стара лопата може да предложи голямо удовлетворение, но може и да е мъка за гърба ви – в зависимост от площта, която трябва да се обработи. Но култивирането е задача, която трябва да се извършва, за да имате хубава градина. С градинските култиватори на GARDENA разрохкването и обръщането на почвата може да се извършва удобно и с по-малко

Пръскачка под налягане

Защита и грижа за растенията по удобен начин

За да пораснат силни и здрави, растенията се нуждаят от добра почва, светлина и топлина, вода – но също и от различни хранителни вещества, които невинаги са налични. В този случай пръскачките под налягане са полезни инструменти за разпределяне на торове. Те, както и пулверизаторите могат да се използват и за защита на растенията срещу инсекти. GARDENA предлага богата гама от пръскачки под налягане и пулверизатори: от малките пулверизатори, които пасват удобно в ръката, до гръбните пръскачки, които могат лесно и удобно да се носят.

Инструменти за градината